21 Juny, 2018

POLÍTICA DE PRIVACITAT I PROTECCIÓ DE DADES

En Catering S’Olivera ens prenem molt seriosament la seva privacitat. Ens comprometem a oferir-li transparència en les nostres pràctiques de privacitat i control de les seves dades relacionades amb els serveis de Catering S’Olivera.

Aquesta Política de privacitat cobreix la forma en què Catering S’Olivera fa servir la informació d’identificació personal i altres dades que recull Catering S’Olivera quan accedeix als serveis de Catering S’Olivera.

CATERING S’OLIVERA, SL (en endavant, Catering S’Olivera) informa els Usuaris:

 • L’Usuari, en proporcionar a Catering S’Olivera les seves dades de caràcter personal a través dels formularis de registre i pre-registre, consent expressament que Catering S’Olivera pugui tractar aquestes dades en els termes d’aquesta clàusula de Política de Privadesa i Protecció de Dades.Abans de registrar-se a Catering S’Olivera, els Usuaris han de llegir aquesta Política de Privadesa i Protecció de Dades.
 • En registrar l’Usuari haurà de proporcionar algunes dades per a la creació del seu perfil.
 • Un cop completat el registre, tot usuari podrà accedir al seu perfil i completar-lo i / o editar-ho considera convenient.
 • La informació i dades facilitades per l’Usuari estaran en tot moment disponibles en el seu compte d’usuari i podran ser modificats per l’Usuari a través de l’opció editar perfil.
 • L’Usuari es compromet a introduir dades reals i veraces. Així mateix, serà l’únic responsable dels danys i perjudicis que Catering S’Olivera o tercers puguin patir com a conseqüència de la falta de veracitat, inexactitud, falta de vigència i autenticitat de les dades facilitades.

Quina informació personal recull Catering S’Olivera?

 • Informació personal que vostè ens proporciona: nosaltres rebem i emmagatzemem la informació que vostè ingressa als nostres serveis o que ens proporciona d’alguna altra manera. Els tipus d’Informació personal recopilada poden incloure el seu nom, adreça de correu electrònic, número de telèfon, DNI de l’usuari i de l’alumne, dades bancàries, dades mèdiques de l’alumne …, etc. Des Catering S’Olivera, per tal de millorar el servei podem recórrer a aquesta informació personal per tal d’adaptar els serveis de la nostra comunitat a les seves necessitats, investigar l’eficàcia de la nostra xarxa i serveis, i desenvolupar noves eines per a la comunitat.
 • Informació recopilada automàticament: quan utilitza els serveis, Catering S’Olivera rep i registra automàticament en el nostre servidor la informació sobre el seu navegador o plataforma mòbil, a nivell estadístic global.

Comunicacions per email

Quan ens proporciona la seva adreça de correu electrònic, vostè dóna el seu consentiment per rebre correus electrònics de l’equip de Catering S’Olivera, quan la llei ho permeti. Podem utilitzar el correu electrònic per comunicar-nos amb vostè o per enviar-li informació que hagi sol·licitat. Si té un compte de serveis i no desitja rebre correus electrònics de la nostra part, indiqueu-ho escrivint un correu electrònic a info@cateringsolivera.com .

Què passa amb les galetes i les tecnologies similars?

Nosaltres i els nostres agents utilitzem tecnologies com galetes, píxels i emmagatzematge local i identificadors en la nostra aplicació, lloc web, en els nostres emails. Pot controlar les galetes a través de la configuració del navegador i altres eines. En continuar utilitzant els nostres Serveis a través del seu equip o dispositiu mòbil, ens autoritza a utilitzar cookies, píxels i emmagatzematge local d’acord amb aquesta Política de privacitat de Catering S’Olivera.

Llevat que opti per eliminar el seu compte d’usuari de Catering S’Olivera, retindrem la informació que hem rebut mentre que el seu compte de Serveis estigui activa. Sense perjudici del que aquí articulat, retindrem i utilitzarem la informació necessària per complir les nostres obligacions legals, resoldre litigis i fer complir els nostres acords. Per a més informació pot consultar la política de cookies de Catering S’Olivera.

Està segura la meva informació personal?

La informació personal del vostre compte de Catering S’Olivera està protegida per una contrasenya per a la teva privacitat i seguretat. Has d’evitar l’accés no autoritzat al teu compte i informació personal mitjançant la selecció i protecció adequada de la contrasenya i limitant l’accés al teu ordinador i navegador tancant la teva sessió després d’haver acabat d’accedir al teu compte.

Catering S’Olivera s’esforça per protegir la informació de l’usuari per assegurar-se que la informació del compte de l’usuari es mantingui privada. No obstant això, Catering S’Olivera no pot garantir la seguretat de la informació del compte de l’usuari. L’ingrés o ús no autoritzat, les falles de maquinari o programari i altres factors podrien comprometre la seguretat de la informació de l’usuari en qualsevol moment.

Catering S’Olivera manifesta el seu compromís de complir amb la legislació vigent en cada moment en matèria de protecció de dades, concretament amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal; el Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, que aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999; i la resta de legislació aplicable. De conformitat amb l’article 5 de la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, s’informa als usuaris que les dades de caràcter personal que siguin facilitats a la web seran objecte de tractament automatitzat i passaran a formar part dels fitxers titularitat de Catering S’Olivera, sent el responsable del fitxer CATERING S’OLIVERA, SL, pròpiament inscrit al Registre General de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

A quina informació personal puc accedir?

Catering S’Olivera et permet accedir a la següent informació sobre tu amb el propòsit de veure, i en certes situacions, actualitzar aquesta informació i garantir que sigui precisa i completa.

 • clau
 • Direcció de correu electrònic
 • Una altra informació del perfil d’usuari (per exemple, dades personals, metges, bancaris …)
 • La informació d’ús (per exemple, menús, recomanacions, calendari …)

Si tens preguntes sobre el teu informació personal que hem recopilat, pots escriure a info@cateringsolivera.com

Com puc eliminar el meu compte?

Per eliminar el seu compte de Catering S’Olivera haurà escriure a info@cateringsolivera.com .

Fins i tot després d’eliminar informació de la teva compte o perfil, hi ha còpies d’aquesta informació que romanen visibles en altres llocs. La informació eliminada o esborrada pot romandre en els mitjans de còpia de seguretat fins per noranta (90) dies abans de ser eliminada dels nostres servidors.

Hi haurà canvis en aquesta Política de privacitat?

Catering S’Olivera podrà modificar aquesta Política de privacitat periòdicament. L’ús de la informació que recollim ara està subjecte a la Política de privacitat en vigor en el moment d’utilitzar aquesta informació. Si fem canvis substancials en la forma en què fem servir la informació personal, t’ho notificarem publicant un avís en els nostres Serveis o enviant-te un correu electrònic. Els usuaris queden obligats pels canvis en la Política de privacitat en usar els Serveis després que aquests canvis hagin estat publicats.

Què passa si tinc preguntes o inquietuds?

Si tens preguntes o inquietuds respecte de la privacitat en utilitzar el servei, envia’ns un missatge detallat a: info@cateringsolivera.com . Farem tot el possible per resoldre les teves inquietuds.