Niña comiendo sandíaBol mezclado con productos frescosTazón de sopa de tomateNiños limpiando vajillaPlato formado por personasCampo de olivosCrecimiento sostenibleIntegración social

La nostra activitat empresarial neix l'any 2005 després de la unió de tres eivissencs amb més de 35 anys d'experiència en el sector. Vam decidir unir el treball i la il·lusió per fer el que millor que sabem: cuinar, educar i assessorar.

Sabem que el major actiu són les persones i per això ens comprometem amb la societat i el seu futur. Estimem la nostra professió i transformem els productes de la natura amb el saber fer que ens dóna la tradició i amb les noves eines que evolucionen amb la innovació.

L'empresa, pionera a l'illa, està especialitzada en gestionar menjadors escolars, cantines d'empresa i altres col·lectivitats.

S'Olivera

MIQUEL I PILAR ESCANDELL

Fundador i Gerent
“Estimem la nostra professió i transformem els productes de la natura amb el saber fer que ens dóna la tradició i amb les noves eines que evolucionen amb la innovació”

VICENTE MARI

Fundador i Cap de cuina
“Com a propietari busco el benestar dels meus treballadors a través de la conciliació familiar i com a Cap de cuina m’obsessiono per la satisfacció dels meus petits clients al Col·legi S’Olivera.”

AHMED EL YOUBY

Xef Executiu
“El meu objectiu és dissenyar i desenvolupar aliments que sent nutricionalment equilibrats siguin més atractius i estiguin adaptats a les capacitats personals. No n’hi ha prou amb canviar els sabors, sinó que cal un enriquiment Multi-sensorial. “

DAMIÀ MASSANET

Director projecte pedagògic i comunicació
“Després de molts anys com a docent vaig decidir incorporar-me en el sector privat amb l’objectiu de traslladar la meva experiència i professionalitzar l’educació en les empreses per assolir sectors més variats.”

INA I MARGA

Coordinadora i Monitora de S’Olivera
“S’Olivera nostra petita gran família, on creixem i aprenem junts.”

MÓNICA MOLIO

Responsable APP i xarxes socials
“La transformació digital ja és una realitat, estem davant d’una revolució que suposa grans desafiaments, però també moltes oportunitats.”

ISAAC

Ajudant
“Estic molt content de poder treballar, els meus companys són els millors.”

FLORIN BUTUCEL

Repartidor
“Gaudeixo recorrent Eivissa. Jo, la meva furgoneta, l’illa, el menjar … és inevitable anar tot el dia amb el somriure. “

VALORS

Fidels als nostres principis

Educar

Sensibilitzar els nens sobre l’impacte de l’alimentació en la salut i el respecte al medi ambient.
Eduquem ensenyant.

Alimentar

Productes frescos, de temporada i proximitat, ecològics, de comerç just i saludables. Varietat i qualitat en els nostres productes

INTEGRACIÓ SOCIAL

Vam participar en Treball + Discapacitat del Consell. Projecte dissenyat per integrar persones amb certa discapacitat en el món laboral.

CONSCIÈNCIA SOCIAL

Som el Catering oficial de l’ONG Junts. Organització eivissenca bolcada en l’educació en països del tercer món i que ajuda a eradicar el càncer infantil.

DESENVOLUPAMENT LOCAL I ECONÒMIC

Crear una línia de productors eivissencs. Ells cuinen en els seus horts molt abans que nosaltres en els fogons, apostem per la nostra terra.

CONSCIÈNCIA MEDIAMBIENTAL

Producció ecològica, recollida de residus, eficiència energètica, digitalització en processos de producció i comunicació, vehicles elèctrics.

Actualment gestionem 18 centres de titularitat pública, 1 col·legi privat, 3 guarderías, 2 empreses líder en el seu sector i comptem amb una plantilla de més de 100 trabajadores. Tots ells són l'ànima de la nostra empresa i junts alimentem diàriament a més de 1.000 persones a l'illa d'Eivissa.

Servicios

Variedad y calidad

CONTACTA AMB NOSALTRES

T'ajudarem en tot el que necessitis